Hard work work!

Jobbar idag mellan 10-15 och i morgon 11-15. Står själv i butiken. I början var det ganska skönt. Men nu börjar det bli rätt segt att göra det göra det faktiskt.. Aida är med på jobbet också. Hon börjar bli van faktiskt. Till en början tyckte hon det var jobbigt så fort jag lämnade kassan för att hjälpa någon kund. Hon pep och trodde att hon var den ensammaste hunden i hela världen. Men det är bara så i typ 30 minuter sen så lägger hon sig ner och sover och orkar inte bry sig mera sen. Duktig hund! =) Men nu måste jag gå ner. Är inte helt själv idag eftersom jag ska ha en praktikant hos mig idag ^^ Puss å hej!

Nu äger jag en surfplatta!

köpte en galaxy 10.1. Är nöjd med den hittills!
Jag har lite bråttom. Ska hinna ringa några samtal och gå ut med Aida. Får se om jag får pluggat nått idag också =P

Jag är fortfarande blond!

Firissan gjorde slingor och en nyansering i håret så att de blev schysst iaf! Lite väl blond nu kanske men xD kan ta kort å lägga upp i morgon, för nu orkar jag inte ;)

frissan på fredag

Jag ringde min frisör och frågade vad jag skulle göra. åååHÅHÅHÅh nu kommer det göra ont i plånkan iaf =( Jag som ville spara pengar. Damn!
Aja, fint blire säkert eftersm min lilla cissibult är så duktig! <3
Nu har jag pluggar HELA dagen. en dag i morgon också, sen blire prov och hårfärgning. Bye!

åååh!!!

Så här såg ja ut för två timmar sedan:
Under färgningen:
Ser ut som det ska liksom.. sen bara PPPPSSCHHAAOOUUUWW!
möööhöö! D= det blev jättegult! =( Så nu måste ja bli BRUN! fuck me!

Aida växer så fooort!

Här är hon 8 veckor gammal, sötan <3

Och här är hon 13 veckor. Fan va hon har växt! =O Min lilla tjej!

heeeii

Jag är riktigt dålig på att blogga nu, jag vet! Men jag har haft så sjuuukt mkt att göra! FGörst och främst så har jag en valp som tar upp stor tid av min vardag. Sen har jag börjat skolan igen. Jag har även fått ett jobb! :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D På djuraffären i stan! Jag är bäst! sjuk lång historia där som jag måste förklara någon dag. Sen så har jag en lägenhet som alltid ska vara städad och fin. Tvätta, laga mat, plugga, ut och gå, jobba, sova, ut och gå, mat, plugga, sova, åka till skolan, åka hem byta om och åkav till jobbet, hem å äta, plugga, sova, upp till skolan, åka hem och städa, ut och rasta, plugga, and so on... Ni förstår. Vart får kompisar och allmäna slappdagar plats egentligen?

RSS 2.0