Kan inte sova, så jag äter pepparkaksdeg!

Jaha.. Då sitter jag här igen och vill sova, men kan inte. Hatar när det är så. Börjar jag kolla på sopranos så kommer jag ändå så inte somna förrens 3 för att den e så BRA! Men min dag varit helt okej! Vaknade upp, stekte pannkakor till frukost åt mig och Jonna, som för övrigt har tagit sitt körkort idag! Ett stort grattis till henne! :D:D Sen så har jag fortsatt att måla på mina talismangubbar, spelat lite gitarr och kollat på film med en föredetta granne.
En rolig grej som händer i huset jag bor i:
Kan ju först berätta att vi har världens trögaste och segaste hyresvärd man kan ha! Han svarar aldrig när man ringer och det tog 4 veckor innan en reperatör kom och fixade min icke-fungerande toalett :/ Känns konstigt nu att det är möjligt att spola :P Men iaf.. någon har julpyntat i trappuppgången och INGEN vet vem det är! Någon i huset är ju det mest trovärdiga egentligen men ingen vill erkänna å nu börjar man ana att det kanske är våran hyresvärd, wtf xD Försöker han komma närmare oss på nått sätt eller? *Hm.. mina hyresgäster kanske blir lite mindre tjatiga om jag julpyntar lite trevligt i trappuppgången* pff..
Förresten har jag SLUTAT RÖKA! :D:D:D:D:D:D Det är ca 3,5 vecka sen jag slutade. iofs snusar jag nu istället, men det är ju inte alls lika illa som röka liksom!:P Helt otroligt vad mycket dofter, smak och renare jag känner mig :)
Får se om jag lägger av med snuset till nyår, eller kanske på min födelsedag?
jaja, nu ska jag se om jag hittar nått tråkigt att läsa och se om jag blir trött, natti!

Nu fattas bara snön!


Ni kan ju njuta av julmusik medans ni kollar bloggen! ;) (kan tyvärr inte lägga upp själva youtubevideon för att jag e inne på surfplattan och den vet inte hur man gör! http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=SE#/watch?v=vQWcSa9sXhw

jag har målat lite mer på mina talismangubbar, städat, diskat, gått ut med aida i pissvädret, lagat kyckling och potatisgratäng och snart blir det gymmet! Jag är bäst!

1a advent avklarad!


ååååh så gott! Kan rekommenderas med bregotts smör på om de är nybakta ;)
Jonna gjorde en bäbis också som jag tyckte såg ut att spy ;p

hemkommen

god natt!

Hejhejhejhejhej!

Vaknade kl 6 i morse för att Aida var rastlös! Det konstiga med det är att Aida är den som brukar sova längst utav oss på morgonen. Jag fick gå upp å ut å kissa henne, ge henne lite mat och en leksak. Jag gick å la mig igen och somnade inte förrens typ 8. Aida kom också å la sig efter en stund. Vet inte riktigt vad som flög i henne! :P

Nu ska jag till jobbet och sen har jag blivit bjuden på middag någonstans ute sen, undra vad det blir? :D Låst ute mig också så måste vänta tills min inneboende kommer hem. Har jag nämt att jag har flyttat? Kan skriva mer sen. Saknar faktiskt att blogga! Bye!

RSS 2.0