hos cissi på tranquilo


jaa! nu funkar det =P

blogg.se har varit helt cp.. är det någon mer som har varit med om det nu de två senaste dagarna?
Iaf.. idag ska jag till gymmet, städa och kanske på ansiktsbehandling. får se hur mkt som blir över efter alla räkningar. kommer sen!

jag kan inte komma in på blogg.se på datorn!

störande!! men nu har jag ett stort svhema dom ska genomföras idag iaf! så ni kan komlla på denna ursöta bild på nelly tills dess ;)

Hemma hos cissi

så just nu kan jag inte skriva så mkt mer. Ska äta svampstuvning nu med bröd och sallad! ^^ see u!

fika med cissi och Karin


fest fre och lör

därför jag är dötrött. skriver mer sen när jag har vaknat lite mer :P

va ute igår

och detta blev min fyllemat på väg hem. det var sjuuuukt gott! charlie chaplins kebabsås, mos odh chicky bitd. uddevallare: KÖP¡! ska ut idag också, för att jag måsrte... bye

Är jag bäst?

Det är roligare att vara nykter och spela alfapet än att vara onykter och ragga på krogen= vetenskapligt bevisat / Victoria ;)

världens godaste äggröra bagette!

min och äldklings kvällsmat, hemmagjord macka med äggröra :D äggröran ockdå hemmagjord. det var nog den godaste jag någondin har gjort!

Fool me fool me

å nuuuuuuu ännu mera jobb. gött! undra vad jag ska hitta på nästa månad? ^^

trööööööött!

Har jobbat hela dagen. och jag är ästrött i benen? fast att jag bara har suttit ner hela dagen :P Konstigt.. Nu ska jag packa upp resten av allt som står i lägenheten och sen blir det mat och lägga sig. jag dör snart!

hard work work!

yes! ska få jobba idag + att jag har fått ganska bra med sommarjobb nu också! =D later!

gaaah!

stressad! mycket att göra! hinner inte! GAAAAAAAAAAAH!

God natt bloggen!


Hos mamma idag

vi ska kolla på hocky, fast att jag inte är alls intresserad :P Men jag orkar inte skriva så mkt mer just  nu för att jag sitter med världens minsta dator.. jobbigt att skriva.

Min Nelvin! :'(


haha!

Jag ringde sjukvårdsupplysningen igår för att jag läste en tråd på flashback där det var någon som undrade vad som hände. Så jag ringde sjukvårdsupplysningen och frågade xD Här är klippen! klicka på download, knappen under "anal" så kan ni lyssna på den i mp3 format! --> tampong+alkohol+analen=berusad?

gaaah! så trött!

La mig 2, vaknade 9! okej, 7 timmar är väl helt okej, men jag hade förväntat mig att jag skulle vakna liiite senare i alla fall. Det är så tråkigt att gå upp tidigt när inte sandro också gör det. Nu kan jag inte lyssna på musik eller någonting för att han ligger och sover.
Idag hade jag tänkt att gå till gymmet för första gången på nästa två veckor! Har ju vart sjuk sen studenten och jag är fortfarande hostig, men det struntar jag i! ^^ Hade tänkt att ta det lugnt. jogga några kilometer och sen köra några enkla övningar i gymmet.
Btw, så har jag fått ett modelljobb ;) För en kollektion av louise Karlsson. Ni får se! tror det tröjer en eller två månader till till fotograferingen. But I let you know!

min kväll igår!

Efter att ha jobbat hela dagen kom jag hem och satte mig på balkongen där det var 24 grader varmt med datorn i knät. Underbart!
jag la upp detta igår, men blogg.se är fortfarande cp.. Så skyll inte på mig! ;)
Nu ska jag göra superfrukost för att se om min prins vill stiga ur sängen!

hard work work!

yes! jag ska få jobba hos mamma idag igen! och antagligen lite i morgon också! =D gött. Skriver mer senare. Måste göra i ordning mig nu :)

Ledsen, blogg.se har varit knas!

Jag skrev massa igår, men de lades aldrig upp. Men fick meddelande av admin nu att det har varit nere men att det är igång nu! iaf.. Idag har jag varit hos mamma och jobbat i några timmar. Sen så åkte jag, sandro och mamma till torp och jag å sandro gjorde ett dyrt inköp av uteplattor till balkongen!
visst blev det snyggt? :D stolarna köpte vi också! Här har vi en nöjd sandro som äntligen vill sitta ute på våran balkong och dricka vin, lyssna på musik och kollar runt på internet. (måndag kväll?!)
Jag är duktig och fixar maten! Potatisgratäng och sandros äckliga kött :P (till mig, kyckling!)
Älskar vädret ute! det gör en verkligen på bättre humör också! =D

kvällsmys!

Efter en eftermiddag med min linnea blev det en myskväll med sofia, tony och björn vid skeppan. tack zlla mina vännerf för en underbar dag!

på väg mot stan


Victoria

Dax att gå ut i det 21 gradiga vädret! :D
Helt galet!
=D

haha!

Gissa varför pläsk ser så nöjd ut på denhär bilden ;)
klockren!

obligatorisk utedag idag!


ännu ner smycken:)


jaha.. nu då?

Studenten tagen.. Jag har inte så jättemycket att göra på dagarna känns det som :P Okej.. Nu har jag iofs massa med upppackningen att göra här i lägenheten. Men sen då? åååh, kan det inte bli riktig sommar så kan man röra sig ute hela tiden istället!

Jag saknar min bibis :'(

<3

Precis gjort klart tre smycken!

Jag börjar bli både duktig och snabb ;) Alla tre tog ungefär en timma att göra. Hade det varit första gången hade det tagit minst tre timmar. Btw så ska jag stå uppe på dalaberg den 31 maj och sälja smycken. Det är typ en marknad där då och jag har bokat bord. Alla är välkomna mellan 17.00-19.00! Be there!

God morgon!:D


Jag har hittat min sladd till datorn! :'D

Alltså sladden som låg hos min mamma som jag kopplar ihop mellan datorn och mobilen. Innan har jag bara skrivit inlägg via mobilen om jag har lagt upp bilder, vilket är assegt. Men nu slipper jag det! :D
Förrgår kväll. Sandro tog "jättefina" bilder på mig när jag dansade på stolen och när jag satt vid datorn.. Det är verkligen hemskt när någon tar bild på en när man inte är beredd och så ser man helt åt helv.. ut :P
haha xD Tänk att jag är fin fast jag är ful ;D
Igår var nog en av de värsta kvällarna någonsin i mitt å sandros liv.. Vi flyttade till den NYA LÄGENHETEN! :D Men usch! Vi gjorde ALLT på EN dag!! Både flytten och städningen. Sandros mamma och min pappa var med på eftermiddagen och hjälpte oss med möblerna men den mästa delen fixade jag och pläsk helt ensamma! phuu! Mina vader mår inte bra idag! och speciellt inte min hals. Efter all hyss på studenveckan så är jag hostig, storig, ont när jag pratar (av allt tjoande och sjungande) osv.. och flytten på det! Men det är det värt!
Detta hände igår under flytten! Sandro tappade ett kättestort glasbord i trapphuset, vackert, men mer att göra, !ja tack!"
Tummen upp!
Nu ska jag gosa ner mig med älskling i sängen och kolla på arkiv x! Vi hörs mer i morgon<3

RSS 2.0