Nu blir det emma!

Nu ska jag, Nelvin å Linnea gå och hämta emma vid tåget. Sen blir det till att handla gottigott och hem å ha det myspys :D Jag tror vi kommer hyra film också! Så just nu har jag inte tid med bloggen. Men skriver kanske mer om kvällen sen <3

träningsvecka 1

Träningspass 1:
Jag kommer lägga upp en ny bild efter varje dag jag har tränat. Vi får se hur lång tid det tar innan man ser resultat! (kolla nelvin i bakrunden xD han ville väl också vara med<3) (Jag kommer att använda samma trosor i varje bild för att det inte ska bli några förvirrningar. Men jag lovar att jag bara använder dom när jag ska ta kort :P

FAN!

jag glömde min mobil någonstans.. antingen hemma eller hos mamman. Jag är uppe hos sandro just nu. Tänkte lägga upp bilder från gymmet men de får la bli av i morgon istället! det var för övrigt jätteroligt! mer än förväntningarna! :) I morgon blir det ännu mer med cissin min :) herrå!

Snart gymmet!

Japp från och med idag och framåt ska jag börja gymma! :) har tänkt 3-4 gånger i veckan. Skriver något mer intressant senare! :)

Hero of the day

här har du låten
Mama they try and break me

The window burns to light the way back home
A light that warms no matter where they've gone 

They're off to find the hero of the day
But what if they should fall by someone's wicked way 

Still the window burns
Time so slowly turns
And someone there is sighing
Keepers of the flames
Can you feel your names?
Can't you hear your baby's crying?
Mama they try and break me
Still they try and break me

S'cuse me while I tend to how I feel
These things return to me that still seem real 

Now deservingly this easy chair
But the rocking stopped by wheels of despair 

Don't want your aid
But the fist I've made
For years, can't hold or feel
No I'm not all me
So please excuse me
While I tend to how I feel 

But now the dreams and waking screams
That everlast the night
So build a wall
Behind it crawl
And hide until it's light
Can't you hear your baby's crying now? 

Still the window burns
Time so slowly turns
And someone there is sighing
Keepers of the flames
Can't you feel your names?
Can't you hear your baby's crying? 

But now the dreams and waking screams
That everlast the night
So build a wall
Behind it crawl
And hide until it's light
Can't you hear your baby's crying now? 

Mama they try and break me
Mama they try and break me
Mama they try and break me
Mama they try
Mama they try hey!
Mama they try and break me
Mama they try and break me
Mama they try and break me
Mama they try
Mama they try



jag klippte nelvin igår

titta vad liten min bibis blev! =O
min söta :)

god morgon!

Har just varit ute med vovven i en timma. Nu blir det frukost och the sims tills sandro vaknar :P

vill även tillägga

att jag verkligen saknar min vän, Emma<3 Jag har verkligen abstinensbesvär just nu. Tänkte typ åka till henne nu men så gick bussarna cp så får vänta tills tisdag :/ min MA <3  vi kommer ha det såååå mysigt å jag kan tänka mig att vi båda har mycket att prata om. Ha det bäst min bästa vän!

fortfarande bäst.. eller inte

åh!!! jag pallar inte förklara om min dag. Den har varit helt cp iaf.. Allt är upp och ned. Inget stämmer och inget är roligt. jag hatar sånna dagar. De ända som kan få mig på gott humör nu är päronsplitt... å det har jag inte... Ska kolla på the fighter och ut med hunden. sen sova. Orkar inte med denna tråkiga och besvärliga dag..

Jag är bäst

Jag har köpt en ny smyckesväska! =D vill ni se? ^^
nu får allt plats på pricken! har en extra ifall jag utökar mitt sortiment. Nu ska jag baka något tror jag och sen göra i ordning mig för kvällens hyss!

jag tycker inte om denna morgon

kommer inte tycka om dagen heller... matte i tre timmar å sen kemiB i tre timmar. Sista lektionen prov också. WiI! kommer med ett hatinlägg när jag kommer hem :)

Resultat!

Nu hoppas jag att cissi r nöjd med mitt hår, för de är jag iaf! :) Känns som det inte går att få mkt blondare än så. Mitt är precis lagom. Annars hade det blivit för mkt. wiiiiie! duktig cissi! <3
Nu åsterstår bara plugg. Prov i morgon om evolutionen. Ska kunna en del om fossiler, djurgrupper, förklara vissa ord, vad för olika teorier det finns osv.. Önska mig lycka till!


hos frissan cissi


i väntan på bussen

bussen går om 20 minuter och tills dess leker jag och nelvin inte titta på människor :p  jag leder ganska stort ;) nelvin är ju rädd för folk han inte känner så jag sitter och håller för ögonen på han när det kommer någon. han börjar bli mer avslappnad nu faktiskt! han får massa godis när jag håller för ögonen så.... 

blont!!!

å ännu mer blir det idag efter skolan. Jag är nämligen ett projektarbete för min kompis å jag ska tydligen bli kallblond!

gissa vilken färg:)


sorry guys..

Jag hade fullt upp igår eftersom det var alla<3dag. Hur mkt vill ni veta? ;) iaf.. jag tänker inte berätta om dagen men jag spenderade kvällen med min goa cissi. Vi åt kladdkaka, glass, chips och kollade på en film. Så JÄVLA SKÖN FILM! måste ses, OKEJ?? :D Nu ska jag snart bege mig till torp å konsumera lite! hörs sen!
mamma älskar dig! :)

skolan!

kommer snart hem mina kära läsare! :)

frukost


HEJ!

VICTORIA ÄR BÄST I VÄRLDEN!! =D / Nelvin

orkar inte!

åh!! är så j*vla trött på livet ibland.. vad jag än gör och vad jag än frågar så får jag alltid ett nej :/ Finns det inte en j*vel som är på min sida? åh!!! iaf.. är hemma idag med Linnea å hennes "blivande" victor. de ligger i sängen å äcklar sig och jag sitter i soffan med Nelvin å laddar ner massa roligt! väntar på att klockan ska bli 20:00 så jag kan slösa en timma av mitt liv på how i met your mother. Gjorde ett smyke förut, men får lägga upp det i morgon för glömde det hos sandro. bye!

nu då?

Vaknade för 30 minuter sedan. Jag har gått ut med vovven och ätit frukost. Nu sitter jag här och väntar på att någon skoj ska hända! pff.... trodde jag?! Jag har ont i ögonen, näsan och halsen så jag kan inte gå ut eller umgås med folk för jag både ser och låter retarded =( Så jag får tillbringa denna vackra dag mestadels inne.. Sandro sover så jag måste också vara tyst. hm..

tog en tupplur

Vad gammal jag låter xD haha men jag sov faktiskt middag :P Min sjuka kropp klarar inte av så mkt rörelse så den behövde en liten paus! Kan inte påstå att jag är piggare nu, bara slöare.. åh, vet inte om jag ska ut å hitta på något? nej.. jag kommer inte orka det. det kommer göra för ont. Kanske ska jag smycka lite idag då? eller kolla på någon onödig film? hm..

skönt, vackert och jobbigt?

skönt väder!
vacker skog
Men inte när man fortfarande är sjuk?! Vad är det med mig? Jag har ont i alla bihålor. Jag är varken snorig eller slemmig någonstans, men jag nyser i ett.. Och jag har feber i ögonen (ont när jag kollar i ljus eller åt sidorna) jag är cp..
Nu ska jag äta stekt svamp på macka och tycka synd om mig själv eftersom ingen annan gör det :/

nu, promenad!

Fikan var trevilg! kom just hem och nu blire långpromenad med vovven å killen. Underbart väder ute! kommer om ca 1.5 timmar :)

stan

åh! vad är det med mig? jag har fortfarande ont i hela kroppen :( Men nu har jag sagt nej så många gånger till in lillasyster så nu SKA jag ner till stan å äta frukost med henne som bestämt! See u later guys!

kvällsmat

Det blev inga smycken idag.. Men det blev ner å handla å sen hem å mysa med älsklingen hela kvällen! :) Supergo kvällsmat också! Mangoyoughurt med äpple och hallon<3

Hittills har inget speciellt hänt

Jag är jätteuttråkad.. Nu har jag spelat the sims (de första) i snart två timmar. Det räcker att kolla ut så har man ingen lust att göra någonting. jätte tråkigt och deprimerande väder ju! storm och snö. USCH! Iofs så måste jag handla lite.. funderar på om man ska ta på sig balongkläderna och gå ner till stan å handla. Vovven vill ju ändå så ut på långpromenad. Eller ska jag sitta inne å smycke hela dagen kanske? :D bra ide! smyckerna lägger jag upp sen då! :) shao!
rooooligt: i den röda bubblan bor jag nu. I den blåa bubblan bor min pojkvän. Och i den rosa bubblan ska vi flytta till! YEY! Inte långa biten för någon av oss :P

God morgon bloggen!


I skolan

Jag hade en svag tanke i morse om jag kanske skulle ta nästa buss till skolan å skippa den första lektionen. VARFÖR GJORDE JAG INTE DET FÖR?! Jag hade eget arbete på morgonen. dumma mig. jag kollade schemat igår kväll men läste väl antagligen väldigt skarvigt :P aja.. Nu fick jag ju tid att skriva lite här också!
Nu är det bara två månader kvar tills jag flyttar till tvåan :D längtar som fan! plus att jag sparar tusenlappen varje månad :) Jag kommer inte kunne skriva så mkt här under dagen men jag ska uppdatera er när jag kommer hem igen. Ha det bra!!

å så gick det till


Jag pluggade så mkt jag orkade med på affärsplanen. Blev halvfärdig. Sen efter långpromenaden med nelvin så blev jag slö och behövde vila psykiskt och fysiskt. Gjorde iaf mer än halva listan! :) Nu ska jag spela lite mario party och sen kolla på en film å sova. I morgon blire kemiB hela dagen så måste vara utvilad! Herrå!

Det var riktigt skönt!

Nu är jag inte ilsken längre! :) Allt som behövdes var 2 timmars sömn. Nu är jag pigg, glad och sugen på att plugga. Sedär vad bra! Nu ska jag bara gå igenom min "att göra idag lista"
I tur och ordning? Vi får se =P Maten kan komma att hända tidigare och disken lär komma sist xD

beslutsångest!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH! DETTA ÄR MITT HATISKA INLÄGG! när jag kommer ner till tandläkaren som jag fick promenera till eftersom bussarna var cp.. så kommer jag in och anmäler mig.
"- Hej, jag har en tid hos Agneta nu vid halv" *trött och grinig, men anstränger mig för att låta trevlig*
"- Du är en månad tidig. Du ska vara här den 7 mars, 7.30."
ÅÅÅÅH!!!! och sen sa en klasskompis att nu på måndagar behöver man inte gå till skolan om man inte vill ha hjälp i matten. Alltså är den inte obligatorisk.. fuck no att jag går till skolan nu när hela min dag är förstörd! :/  eller... jag vet inte. Grejen är att jag borde plugga å jag behöver faktiskt hjälp... Men bussarna är cpiga till dingle också! tror jag tar tåget.. som går 10.15, kanske... jag vet inte :(
ska jag sova nu och fram tills dess kanske? hm..

God morgon!

Eftersom jag inte har något frukostmat hemma så får det bli pasta (y) Jag MÅSTE äta frukost annars funkar inte jag på hela dagen. speciellt inte på en måndag :P iofs så ska jag till tandläkaren först.. å det suger k*k!
Jag börjar egentligen 10 varje måndag men jag var "snäll" mot mig själv och bad om en tid då jag inte har skola. egentligen är det rätt gjort. Men varför valde jag inte en tid som var efter skolan och inte innan!! dumma mig!
Å nu blir det cp när ingen kunde passa nelvin... så jag får åka ner till tandläkaren och sedan åka upp igen oh hämta nelvin SEN till skolan. så nu kommer jag missa den första lektionen iaf.. i hate this. I HATE IT ALL!
bli inte förvånad om jag kommer hem å har ett värsta hatinlägg att skriva....

Trött!

åååh jag orkar inte att det ska vara söndag idag! :( plus att jag ska till tandläkaren i morgon vid halv 8 och sen till skolan och r hemma sent... åh, egentligen bör jag plugga idag också, men jag kör en slappisdag idag också och kör hårt när veckan börjar istället.
Jag har inte så mkt intressant att berätta. Mer än att jag ska sova ensam i natt för första gången på..... jag vet inte hur länge. Men typ 4 månader kanske :P Det ska bli skönt =P som jag känner nu. Men sen kommer jag säkert få ångest! aja, får se!

Zorro

Ligger i min soffa och kollar på zorro. som går på 4an. Känner mig något bättre men är seg som bara den..
Kollade runt lite på internet i morse och har två alternativa beslut att välja mellan.
Antingen gå barskola i London eller vara volontär i afrika i ett par månader. Vet inte om jag är stark nog för dendär volontärgrejen men jag tror att jag själv kommer utvecklas extremt som person och veta om hur jävla bra jag har det här i sverige jämfört med andra delar av världen. Tror inte det är något utbildning. Det kostar inget heller. Utan man är bara nere i afrika och hjälper till olika byar. Har inte läst så jättemkt mer om det men ska göra det när jag känner mig bättre. Nu börjar zorro igen :P bye

Smycken då!

Eftersom jag har störande 38.1 grader feber så pallar jag sitta upp i sängen men orkar inte prata eller läsa. Så jag passar på och engagerar mig i att lägga upp ännu fler smycken! (handmade by me)
Armbandet drops - 50kr
Armbandet fantastic - 50kr
Armbandet favourite - 80kr
Armbandet Follow - 40kr
Halsbandet follow - 70kr
Halsbandet Follow - 70kr Armhandet Follow- 40kr
Armbandet happy - 70kr
Armbandet locked in - 60kr
Armbandet Magic bluelove - 60kr
Armbandet Magic greenlove - 60kr
Armbandet Painball - 60kr
Armbandet queen - 50kr
Armbandet seastar - 50kr
Armbandet white peal - 100kr (Äkta silver och sötvattenspärlor)
Armbandet dubble - 40kr
Fotlänken twings - 110kr (Äktra silver)
Halsbandet Angelwings - 80kr
Halsbandet Appledrops - 70kr
Halsbandet beauty - 70kr
Halsbandet blackwing - 60kr
Halsbandet Seaballs - 70kr
Halsbandet Snowball - 70kr
Ringen Bubbles - 30kr
Örhängen Whitepearl - 30kr
Random pärlarmband -15krst
Random smycken - 15krst Det lila armbandet kostar 25kr

sjuk :(

det r inte sant!! Jag hade feber förra veckan i typ två dagar och sen försvann det bara sådär mystiskt över en natt. Och nu tror jag att det är samma sak igen :( Jag har feber.. och svettas som bara den!! :( Antagligen kommer jag vara jättefrisk i morgon men nu mår jag skit. Hatar detta!

med eller utan?

nå, vad tkr ni? ser jag bäst ut med eller utan glasögon? ;)

Känsla of sweden

Är det någon som är intresserad av att köpa mina Känsla of sweden smycken? Jag köpte dom själv för ca ett år sedan men har aldrig fått tillfälle att använda dom. För er som inte känner till så mkt om känsla of sweden kan läsa lite om det här
Citat från sidan:
"Stenarna och pärlorna kommer från Brasilien, vajern från USA. Smyckena sätts samman i Kina och kostar från 299 kronor upp till 699 kronor. Förutom att halsbanden är tåliga är det viktigt att de håller färgen.
– Det här är ju modesmycken och kommer inte att hålla samma fina kvalitet i tio år, men det jag hatar är när man köper ett smycke och efter en månad har det blivit kopparfärgat, säger Lisa Angerstig."

Jag säljer alla smycken för 200kr/st. Är någon intresserad kan ni kommentera det eller skriva till min mejl: [email protected] (glöm inte att det ska vara TRE s i hansson)
Halsbandet bästis
Halsbandet färgglad2
Halsbandet färgglad
Halsbandet ungdom
Halsbandet Ungdom2

Det blev torp xD

Jag pallade inte mer än 20 minuter så ville jag hitta på något xD Sen så behövde Nelvin mat så jag kollade med Noshin om hon ville hänga med till torp! (: Jag mötte henne i skolan sen så åkte vi iväg! Först blev det mat på subway. FYFAN VA GOTT :D jävligt bra frukost! Sen blev det massa saker kööööööpta ;P
Jag kom hem med:
2 foundation, maxfactor och Maybelline
1 mascara
1 nagellack
concealer
1 solglasögon (var ett måste den dagen eftersom det var så mkt sol)
2 skärp
1 ring
1 halsband
1 armband

Jag är bäst!
Nu blire till att plugga och sen gå och lägga sig! :/ Tack för dagen Noshin <3

söööt:D

jagjjjag var bara tvungen. min sötboll <3

vaknade just

av att vaktmästaren skulle sätte in en ny brandvarnare i lägenheten. och jag kan absolut inte somna om nu. Jag försöker nu få upp sandro ur sängen. Men alltid när jag vill att han ska gå upp så vägrar han. Även om klockan är 4 på eftermiddagen och han har sovit hela dagen så tnker han inte gå upp försen jag inte ber honom om det :P cp...
Så nu ska jag vara off mot honom hela dagen som straff! För att jag ska känna mig bäst! :)
hur som helst så pluggade jag inte ens 1 minut igår så jag måste verkligen plugga heeeeeela dagen idag istället :/
Jag kommer säkert inte ha något intressant att skriva om idag isf, men jag lovar att skriva nått mer iaf :) shao!
Halsband/armband Greeny :)
De svarta "pärlorna" är magneter så det är möjligt att använda smycket som armband och halsband!

Föreläsningen var ok.

Den varade i ca 20 minuter sen ville hon att vi skulle sätta oss i grupper å diskutera olika ämnen. Då gick ja å sandro xD pallalalalalala ^^
Men det var ganska intressant! För er som känner till Uddevalla: Hon pratade om hur dalaberg, hovult och helenedal egentligen har allt! Hon som föreläste var doktorand inom arkitektur och såg detta ur hennes ögon då. Hon hade gått runt och frågat alla människor runt om i samhället om vad de tyckte om byggnaderna. Inget konkret svar på några av hennes frågor, utan bara pratade om människorna i områdena. Jag orkar inte ta upp mer än så =P grejen var den att dalaberg har allt som ett område önskar. Mataffär, underhållning om kvällarna, hyresrätter i hus och lägenhet och bostadsrätter i hus och lägenhet. Allt i olika prisklasser och att dom har gjort det barnvänligt eftersom trafik håller sig runt området och inte i. Vilket då blir lätt att kunna släppa iväg sina barn till skolan eftersom det inte finns någon trafik. Det som förstör är pratet om området osv.. Sen att det skulle behöva renoveras. Intressant som sagt!
Nu har jag kollat klart på misfits och jag hatar slutet... DAMN xD
Tror jag ska lägga mig. Är trött.. herrå!:D

och nu..

Ska jag å sandro ta oss upp till dalaberg och lyssna på någon föreläsare om jag har förstått det rätt. Har just tagit mig en dusch och sitter å är AP hungrig. (åt pepparsås och makaroner till frukost. Jävligt gott vare!)
Söta Nelvin, sandro å jag va ute i skogen förut och nu börjar äntligen snön smälta bort. Men har hört ryckten om att det ska bli kallt igen i mitten av februari. Får se om det!!
Kan skriva mer om sen vad föreläsningen handlade om!
och, den som kan gissa vad bilden föreställer till vänster om fotot (det rosa ritade på byrån), får ett gratis smycke av mig ;)
(Linnéa och Jonathan får inte gissa)

juste!

Är det någon som är intresserad av att få fler bloggläsare? klicka här!
Annonser från BloggPartner

ÅH! vad håller jag på med? :(

Jag kommer ihåg att alarmet väckte mig i morse. tom Nelvin kom upp i sängen och pussade på mig. Men någonting sa mig att jag inte har skola eller nått :S Jag typ halvsov och drömde samtidigt. Så jag puttade bara ner Nelvin och vaknade klockan 10. FAN! Nu missade jag hela morgonmatten. Helvete! Missar man en lektion så r man gött efter sen. ÅÅÅÅH vad är det med mig! Jag som tyckte de va så kul att börja dingle igen. Så såg verkligen fram emot at börja råplugga. Nu finns det verkligen ett sug efter att ta studenten. NU IDAG! fast ok, jag vill väl ha mina slutbetyg först... Om det blir några. ÅH!
Så nu finns det två alternativ på vad jag kan göra idag.
Jag kan antingen trösta mig själv och sega hela dagen framför tvn och kolla på Misfits
eller straffa mig själv genom att skriva på projektarbetet hela dagen. Hm.....
express my feelings atm ^^
(made by me! Någon intresserad?)

så är det bara

Äntligen hemma igen. Hatar långa dagar i skolan :/ speciellt när man har en hund med sig också som inte kan vara med på alla lektioner heller. Stackarn får sitta ensam i hundgården i över två timmar. Äsch mesvictoria! en hund fattar inte om jag vart borta 2 timmar eller 5 minuter :P haha!
AAAH, ni anar inte vad jag har haft för känsla hela jävla dagen idag xD känner mig som en man iaf...
Nu blir det massa go musik och bara ta det lugnt. Leta efter mattebokenD boken också. Blää.. spyr på skolan snart!

på tåget till skolan!


Nu jävlar!

Kommer inte bussen idag så kommer jag strypa närmaste människa! Jag har inte tid att missa mer i skolan nu :/ ok. Nu går bussen om 7 minuter så jag får springa. ses sen!

slödag repris!

Jag HATAR västtrafik! Stod och väntade på bussen till skolan. Började inte förräns på eftermiddagen idag så jag tog en buss runt 12 tiden. Självklart kommer inte busshelvetet under två turer så resultatet blir att jag stod utomhus i över 40 minuter å frös for nothing... Jag missade mina två lektioner jag skulle ha idag :/ Sen så gick jag hem och slöade.. Fastnade vid en serie, Misfits! Lätt värd att följa :D Sen så nu är jag här och hade inte tänkt att göra nått annat mer skoj idag.
Nv-veckorna i skolan har börjat så det ska bli spännande att få sitt schema nu nästa vecka!! : Kemi, fysik och matte i 4 veckor (y) (NEj jag är inte seriös! det suger.. jag är så jävla skoltrött så jag tror jag skiter i allt snart!)

RSS 2.0