<3

Idag blev det inte så mycket plugg som jag hade lovat mig själv. Men det är faktiskt okej med EN vilodag från allt plugg, på 14 dagar!
Sandro å jag gick och åt sushi, skrev på kontraktet för den nya lägenheten och handlade mat!
Sen blev det myspys i sängen!! Älskar er mina underbaraste <3
Nu ska det spelas...wait for it............diablo 2!! :O (Det enda spelet jag kan tänka mig att spela med sandro, fast.. det är ganska skoj)

Gissa vad jag har gjort!

Jag har gått upp och anmält en tjej som går på min skola för att hon misshandlar sin hund! Det va värsta hemskt! :O
Jag såg det förra veckan. Först så ströp hon hunden med halsbandet i typ 10 sekunder. Sen tog hon ena änden på kopplet och piska hunden två gånger. Sen när den skulle resa sig upp så sparkade hon på hunden! allt detta bara för att hunden ville lukta/hälsa på ett par andra hunder som de mötte. VAD ÄR DETTA FÖR MÄNNISKA TÄNKER JAG DÅ!? man blir ju mörkrädd... Så jag gör all rätt att gå upp till rektor å berätta vad jag såg. Några andra har också sett denna människa misshandla sin hund så de gick upp efter mig och sa också vad de såg. Undra vad som kommer hända?
Nathalie visade även sin fina powerpoint presentation för mig förut. Om ni frågar henne snällt kan ni säkert också få se den ;)

ha? xD

skulle ta kort på mog själv. det blev sådär :p

säg att jag är konstnärlig;)


:D

Kolla vad jag hittade ute igår!! äre vår nu då? :)

träningsvecka 2

Ser ingen större skillnad än.. förutom mitt blåmärke på vänster skinka xD Sandro körde mig i en liten korg på ica och den va inte så stabil.. för när sandro skulle svänga så ramlade den alltid omkull, å på samma sida hela tiden, tack älskling....
Nu blir det ännu mer plugg och sen ut med vovven i SNÖN! fan asså..

Mysdag med alex <3

jag skrev iaf klart hjälteuppgiften! Resten av dagen spenderade jag med alexandra, min söta!
Vi var ute i skogen och åt kycklingsallad och mintchokladkaka som jag bakade här om dagen! satt å tjöta om allt och såg på medans nelvin sprang runt och roade sig. Mys! Sen bar det hemmåt för ännu mer tjat och spelade kort :) Nu sitter jag här... ska spela lite och se på film. I morgon blir det ännu en plugg dag och skriva ännu fler cvn. Restaurangbiträde, personlig assistent och djuraffär!

Hjälteuppgift?

jag har fått en svB uppgift där jag ska skriva om hjältar och  vad som sägs om dom i filmer, böcker och generellt sätt. Men egentligen.. alla hjältar är ju densamma? de utför hjältedåd och vinner stor ära och heder? Sen vill läraren att jag ska jämföra olika hjältar med varandra. Men hur ska jag kunna jämföra två likadana saker med varandra? :P dumma uppgift!

kvällsmat, tack älskling!


matte d, roligt:)


till skolan!

mitt hjärta!!

bakade förut också:)


Jag skaaaaaaa bli seriös..

men jag har så himla mycket annat för mig hela tiden! :P Det är inte lätt när man har 54684525 saker man måste göra på 24 timmar :P
Jag har blivit seriös med gymmandet nu iaf och jag tar kort veckovis istället tänkte jag, annars blir det så många bilder hela tiden och det är svårt att se skillanden kanske.. Ni får en bild på det i morgon. Nu ska jag lägga mig i sängen å lösa korsord ;)

Min dator är bäst

Jag ääääääääälskar mig nya dator! den är ren, snabb, ny och mycket minne på! Jag är ingen nörd som tänker skriva ner alla mina delar nu xD Men jag kan säga att den är lätt värd de 5000kr som jag la på den. Super nöjd! en hp är det iaf! :)
Nu är det bara tre saker som står kvar på dagens "har att göra lista":1 Spela Diablo xD (Med Sandro, våran nya grej xD) 2. Plugga inför matteprov 3. duscha. Det hinner jag lätt tills klockan blir 10, då jag bör sova.

skoltime!!

som pappa brukade säga :)

hårshow


Genrep

vart på genrep idag för hårshowen som ska vara i morgon, det kommer bli en tuff dag! halv 7 till 9 på kvällen! så nu måste jag lägga mig.

sorry..

Ibland får jag bara sånadär perioder där det inte finns något roligt att skriva om.. å jag antar att det är de jag har haft :P Men jag ser att det ändå så finns många trogna läsare som bara väntar på att jag ska skriva om mina dagar ^^ haha egentligen har jag en hel del att berätta.. men jag kan ta det kort då! :)

har varit sjuk! :(

ÅÅÅÅH jag har varit sjuk i en hel vecka nu.. fan va irriterande det är att känna sig frisk i typ tre timmar å sen helt plötsligt få feber igen :( Måste vart promenaderna med nelvin som gjorde att jag aldrig blev 100% frisk någongång. Men nu är jag iaf på förbättringsvägar och orkar skriva ett inlägg :P halsen är fortfarande slämmig och jag hostar så fort jag går ut. Men annars är det bra! Jag har börjat gymma nu också så jag får ta det andra träningspasset nu på måndag! här ska förändring ske! Shao!

RSS 2.0