balen + studenten

Och så fint blev mitt hår, tack cissi
fina mig!
på själva balen
=D
prinsessorna!
sen har jag typ inga kort från min student eftersom jag var FULL och GALEN plus att de kort som finns på mig ser fördjävliga ut. (sjävklart att de gör det efter 4 dagar i rad av supande)
den funkar ;)
Jag har iaf haft en underbar student och nu ska jag ut igen xD Bye!

hos cissi

fixar håret inför balen som är ikväll, trpor ni att det blir bra eller?! :D

saknaden är stor:(


studentvecka!!

en mycket glad jonna!

Sommarkänsla i april?

Min lilla resa med familjen var trevlig!
Skön semester! :)
och mamma, jag fick han att prova det! Men jag fick absolut inte ta kort ;P
Ett halvt dygn hemma. Nu är det massa som ska göras!
Hörs sen!

på väg hem nu

har inte haft något batteri?!! så därför har jag inte kunnat uppdatera så mycket. men är hemma om några gimmar så kommer skricva mer sen :” ( mobilen cpar. ser inte vad jag skriver, ser bara tangentbordet.)

framme!


glad påsk!:D

i husbilen på väg mot helsingborg. skriver från mobilen och den ärllirte knäpp för att jag kan inte radera det jag har skrivit fel :p men vi hörs när jag kommer hem ;)

Till helsingborg med familjen

Japp, jag ska fira min påsk i helsingborg. Sen i morgon bär det av till helsingör i danmark. Vad ska ni göra på påsk? =)

å vad ser detta ut som? xD

fika med cissi :)

balkong projektet!

japp, om bara 10 dagar flyttar jag å pläsk till våran nya lägenhet och jag har förberet mig lite! Vi kommer att ha klätterväxter, utemöbler, blomlåda och dessa små odlingskrukor :) Just nu odlar jag ananasmynta, rädisar, smultron och jordgubbar! Dill och persilja kommer också efter flytten. Men visst ser det fint ut! :D åååh vad jag längtar nu!

bakat minivesuvios till älskling :D


2005 vs 2011

Who's the famous bitch now?!
I know... it's not hard to love me! :)

Träningsvecka 4

Jaaaaa, jag glömde vecka 3! förlåt =P Inte så stor skillad ändå ;)

till torp med syster

Jag och syster åkte till torp för att handla nya krukor till min min nya balkong. Men fick ändå så vänta med köpet eftersom chefen hemma måste få lägga sin åsikt i det hela också ;P damn..
Sen blir det fika med Cissi! =D

<3


gårdagen och kissmiss morgon

ggårdagens mysmissen!och gissa vem som... nästan vann xD jag såg mållinjen, men victor sprang ikapp mig.

Hej då Nelvin

Jo.. I måndags lämnade jag tillbaka Nelvin till kenneln igen. Kontrakten var slut, plus att jag inte kan vara buden till nått till sommarn om jag får jobb osv. Fyfan vad jobbigt de var! Trodde verkligen inte jag skulle börja gråta, men när vi hoppade av bussen och gick mot Kenneln så brast det. uuuuusch! Min hund :'( Saknar honom som fan.. Det finns ingen annan som blir så glad när man kommer hem efter skolan som nelvin.. Jag ska lägga upp massa bilder på honom när jag får min usb sladd. men nu, nog med alla tråkigheter!
Idag är det min sista dag i skolan, sen är det PÅSKLOV och veckan efter det, STUDENTVECKAN! =D Så jävla lycklig ^^ och någon dag på lovet ska jag å älskling flytta också!
Nu ska jag skriva klart en uppgift i ekonomi, sen är jag KLAR! =D=D

PhuU!

Nu har jag varit duktig!
4 skoluppgifter på två dagar + 2 prov! Nu förtjänar jag ett klapp på huvudet och tre till mvg! ;)

i skogen med klassen

här har i mig!

nyfödd bibis!! :D


åååh :(

får inte mobilsladden förren på torsdag, attans! aja, då har ni något att se fram emot ;)
Så som min plan ser ut denna veckan så ska jag sova på dingle tills på fredag. (det blir antagligen tills på torsdag för då ska jag hämta balklänningen), och DE GLÖMDE jag berätta! Den ska sys in ännu mer eftersom hon inte tog tillräckligt förra gången. Så förhoppningsvis får ni se den på torsdag :) iaf.. ska jag sova på dingle för att jag har JÄTTEMYCKET att hinna med innan studenten och jag förlorar två timmar/dag när jag pendlar, smart att sova över några dagar då så man hinner extra mkt! :)
Nu ska jag packa och äta frukost, bye!

till skolan

idag får nelvin vara kung på bussen :) han ligger i hans favoritsäng,  eftrrersom...

kvällsmat:)


faaaaaaaaaaaaaaaan!

jag har glömt min usb hos mamma så jag kan inte lägga upp alla bilder =( gör det i morgon.

i skogen


gårdagens kväll!


i skogen med mina<3


frukosten!


nelvin säger God morgon bloggen!

vi har varit och handlat frukostmat. skagenröra, nybakat bröd, ost, kalkon, ägg, majonäs osv.. niu ska vi se om jag får sandro på fall ;) vi är iaf vänner igen. vi pratade lite igår. ses sen!

God morgon hos mamma


vårmarknad


JAG HATAR ATT ÅKA BUSS!

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH KU*HELVETE I KU*HÅLET! jag HATAR de regler de har på bussen! man får bara ha en hund på varje buss.. Jag går upp kl 6 på morgonen, går till bussen och får höra att jag inte får hoppa  på för att det redan finns en hund på bussen, FUCK U! Jag går hem och väntar i två timmar på nästa buss till skolan, då får jag höra IGEN att jag inte får hoppa på för att det redan finns en hund på bussen. FUCK U TOO! tack så jävla mkt. Nu missade jag ett matteprov och 1.5 timme på att göra smycken inför företaget. helvete! Ska fan be om ett hundkort på bussterminalen eftersom jag går på ett naturbruksgymnasie och måste ha med mig min hund varje dag på bussen. ÅH! Nu ska jag kedjeröka och kolla på någon film till nästa buss går, skitdag!

jag är så jääääää*la sugen på tårta!

åh! Jag är så jättegodissugen just nu så jag inte vet vart jag ska ta vägen! Funderar starkt på att ta bussen ner till stan å köpa nått gott.....men nej. Måste skrapa ihop varenda lilla krona nu till studentveckan som är om TVÅ VECKOR?! wiiie! =D *men varför slutar ni så tidigt för* Jo, för att vi har haft sommarpraktik i två år så vi har tagit igen det som dom andra gör nu kan man säga. Så SUCK ON IT! btw så är jag bäst, stört och vackrast för den som stör sig ;) Älskar er alla som läser min blogg. Ni gör ett klokt val (y)
Lägger upp träningsvecka 3 i morgon. Orkar inte ta kort nu.

hemmalagad sushi!

=D
dom här blev väl inte så jättefina, men allt smakade bra iaf! Och för att vara första gången så tyckte jag att det var bra gjort *stolt min*.
Nu ska jag lägga mig men först blir det att lösa lite korsord xP

sovmorgon

det är så gott att börja en måndag vid halv ett i skolan ^^ det enda jag behöver göra idag är att smycka å lyssna på när samhällskunskapsläraren pratar om missbruk. gött!

städat

FÖRE
EFTER!
Anledningen till varför det är så mycket på skrivbordet är för att både jag å Sandro delar samma skrivbord med våra böcker ifrån skolan. Han har typ 50 böcker på skrivbordet och jag har 200papper + några skolböcker. Men snart blir det massa plats när flyttnignen sker, kanske nästa vecka! =D nu ska jag plugga husdjur, som ni ser ;)

Love or hate, i don't care ;)

Jag är som vackrast utan smink! Hur många tjejer i norden vet inte om det egentligen? Smink r till för dom som har nått att dölja. Varför? Ge fan i det! :)
Bry er mer om er själva istället för att gå runt och undra vad andra tycker om dig.

RSS 2.0