Jag håller på med en hemsida

Jag är inloggad här ibland och kollar om det är något mejl jag ska svara på, men jag skriver aldrig här i bloggen. Men iaf.. Anledningen till det är för att jag håller på med en egen hemsida. Ni får se vad de innehåller sen när jag är klar med den! Jag kommer att informera er om den då!
Annars har det inte hänt så mycket. Har fått ett jobb som jag är "anställd" på tills nästa vecka. Det är det jag typ fokuserar mig på just nu och efter jobbet grejar jag med hemsidan och med lite låttext till musik som Magnus har gett mig :) Ha en fortsatt trevlig sommar allihopa! :D

Im so hot, bu cold :)

Okej... jag la inte upp bilder igår kväll för att jag hittade inte min usb-sladd tyvärr :/ Men..
IDAG SKA JAG KOLLA PÅ EN NY LÄGENHET, igen. Denna jag har nu är fin å så, men den är ganska dyr, så får hitta en som har samma standard men billigare hyra. Önska mig lycka till!

Jag är inte död som sagt xD

haha, JAAA JAG SKA BÖRJA BLOGGA IGEN! :P
Jag skyller på att jag har mkt att göra då ;P
Nu ska jag börja med kanelbullar, sen kommer cissi hit och min plan är att vi ska äta nybakta kanelbullar till en film!
Kan lägga upp bilder lite senare och visa resultatet.

jag har också varit på arvikafestivalen, men jag tog inte med mig någon kamera så jag har inte så mkt bilder från det.. vänta ska kolla igenom mobilen...10sek senare: okej jag hade 3 bilder, lägger upp dom sen tsm med kanelbullarna då! :)
haha en rolig sak, de är TRE st som kollar min blogg  varje dag nu förtiden xD

Nej... Jag är inte död

Jag har bara inte haft något intressant att skriva. Men ska börja igen. Jag skriver mer roliga saker i morgon, eller ikväll.
puss

RSS 2.0