Och så var lovet redan slut.... (28/2-10)

oj, nu har jag inte skrivit på ett par dagar, tar allt i ordning vad som har hänt de senaste dagarna :)

shiva
fredag morgon såg jag att min orm Shiva hade ömsat, men de var lite öms kvar längst ner på svansen så hon fick sig ett bad så att det skulle vara lättare att ta bort det. är hon inte söt? =D Har också en skäggagam, men henne får jag skriva om en annan dag, har en känsla av att detta inlägget kommer bli ganska långt!

Sen fanns det inget bröd så jag ställde mig och bakade och så här god blev frukosten på en fredag morgon!!  LYX!

Senare på kvällen blev de party!! =D
Först var vi hemma hos sofia (hon till höger) där vi satt och tjatade lite och drack gott. Sedan vandrade vi vidare till förfest hemma hos en vän som heter Tony, som jag inte har umgåtts med sen i somras, typ ett år sedan! :O så det var på tiden!
Efter festen hos tony gick vi till cheers där det skulle vara KISS kväll, men var det de? NEJ!! (Fy andreas! :P)
Men det var väl trevligt i alla fall...

Senare gick jag å Emilia (hon till vänster) hem till mig å slagga! :)

tony är han i rutig skjorta.

Nu är jag inne på lördag kväll (igår). Här har det lagats mat!! mos, falafel, stekt svamp, bönsallad och tror det var fläskkarre  i ugn med svamp, lök, grädde och massa kryddor.

IDAG
God morgon! :D
Vaknade för kanske en timma sedan och på den tiden har jag matat Gino, Shiva och alla foderdjuren, matat mig själv, gått på toa, diskat och grejat med bloggen!
Lovet är slut idag och det har  verkligen gått fort! jag tänkte att jag ska bara slöa hela lovet och verkligen vila ut. Men jag kom inte ens i närheten av att sova i 12 timmar under en natt :/
Jag har inte planerat att göra något speciellt idag. Ska vara hemma och ta det lugnt, kanske baka något å feta mig med och sen bär det av till skolan i morgon. Vi ska ha engelska nationella också! :O NEVÖS!!! Men det ska nog gå bra!
Får se om jag skriver något mer ikväll om jag har haft en intressant dag. Annars så hörs vi i morgon! TJAO!

cctips:
http://existenz.se/out.php?id=21643




Hard work work ends! (tors 25/10)

Well hello!
Skrev inget igår med de är oviktigt.. har inte många besökare dagligen ändå. Jag gjorde inget intressant igår ändå mer än jobbade. haaaa...
Jag har inte förklarat vad det är jag har jobbat med. Kanske borde berätta de :P

Jag har jobbat i tre dagar på min mammas jobb, Agentagroup. (http://www.agentagroup.com/se.php) Kanske inte världens bästaste sida, men det är insidan som räknas, tönt xD
Agentagroup är ett lager med massa solglasögon och läsglasögon. (märken kan ni se på hemsidan)
Eftersom de har det populära märket quicksilver och roxy som vara så beställer de också hem lite snowboard- och surfgrejer. Finns även klockor, lite smycken och kläder. haha, nu gjorde jag REKLAM! =D

Min arbetsuppgift var att ta av klistermärken på brillor som det stod "databrille" på. (norska. Databrille = läsglasögon), fast det inte var det! Så agenta var tvugna att ta in någon som orkade peta bort 5000 klistermärken, å där kom jag in i bilden! ;P
Så det är det jag har sysslat med i sammanlagt 21.5 timmar de senaste tre dygnen.. pff.

Men nu är jag hemma och tar det lugnt (= ska gå å börja med disken och sen får jag se om jag orkar baka något, vill men orkar inte. man blir trött av att........ sitta ner i tre dagar?
So I say.... THANK YOU FOR THE TIME YOU SPEND ON MY BLOGG! (försök å sjöng den i abbaverision så hör vi tydligt att den är i otakt)

cctips:

och jag fattar fortfarande inte hur man vänder på bildhelvetet så ni får böja på huvudet om ni vill läsa!
tyckte att allt lät väldigt gott, fast om man ska följa alla recept så får man vara flitig!
nyttigt också! (:






angående abba:
Erkänn, du kunde bara inte låta bli att viska det för dig själv? xD



Hard work work!

TRÖTT!
Somnade inte förrän runt 2 i natt och jag gick kl 6 i morse och sen så har jag typ stått på ett och samma ställe i ca 8 timmar, de kommer känna i benen i morgon kan jag lova!
När jag kom hem tog jag en dusch och tog mig en macka och nu ligger jag i sängen och vägrar att resa på mig, fast jag måste..... damn.. ska ju laga lunchen tills i morgon och borsta tänderna å sånt. Skit :P
Funderar på om jag ska ge lite förslag på filmer, vidros, musik och lite sånt i slutat på varje inlägg. Bra ide?
Kan ju försöka hålla mig till det i alla fall! :)
Skriver inte så jätte intressanta grejer men helgen är ju inte här en :P
ses!!


cctips: http://www.addictinggames.com/thisistheonlylevel.html (spel)

Måndag kväll

Jag ljög... jag låg inte i sängen igår kväll och kollade på yellow submarine. Jag gick till köket å bakade istället xD
Men nu äre måndag, nästan tisdag och idag har jag spenderat tid med min vän Emilia! =D
Vi var först i stan och kollade runt lite och sen satte vi oss på max och tjatade lite, fick planerat att jag skulle sova hos henne.
Men senare när vi kom hem till henne så fick jag reda på att jag har fått jobb i morgon och på onsdag! =D weeho säger jag bara! ^^
Så de blev ingen övernattning utan åkte bussen hem och nu sitter jag här.. lyssnar på (http://www.youtube.com/watch?v=E2j-frfK-yg&feature=SeriesPlayList&p=D12951B688DB52DD)
Så jävla vackert å avslappnande. Gött å plugga å lyssna på Bech! (=
Jag å emilia <3


Söndag kväll

Japp, söndag kväll är här och jag slipper tänka på att lägga mig i god tid eftersom det är LOV!!
Idag har dagen varit kort. Jag har varit på torp och handlat en massa mat, sen åkte jag hem och tillagade maten, sen så åt jag maten och nu ska jag bara ligga i sängen och kolla på Yellow submarine med Rolling stones. Helknas måste jag säga, men de är sånt jag gillar!
Ursäkta mig om bloggen inte är så mycket att säga till om ännu, men jag är ny på detta som sagt och jag ska försöka lägga ner mer tid på den i veckan!
FY FAN VILKET JÄVLA VÄDER VI HAR DÅ!! :O på tal om ingenting.. tjao..

Nyvaken..

Vaknade just. det är söndag, och det känns som att jag har massor att göra idag. Måste ner till stan och handla 2389572892325 olika saker och de värsta av allt är att jag måste GÅ! :( sen så måste jag göra rent i ett av terrarium jag har. Måste också åka till dingle någon dag och lämna en värmelampa till en kompis som jag har fått låna.
Okej det var ointressant. Men måste få ur mig de någonstans :P
Ska gå upp nu å göra alla de tråkiga sakerna. skriver mer roligt ikväll. bye!

cp....

Jag kan inte få denna bilden att stå upp i profil!! :(
Jag har vänt och vridit på den flera gånger men den vill inte stå upp!
Någon som vill hjälpa mig? <3

Konsert!

Woho! Konserten gick super idag! :D Publiken var helt okej och vi spelade bättre än nånsin! *ler som bara den*. Bilder och vidroklipp kommer på konserten om några dagar..
Nu sitter jag hos min kompis sofia och gör i ordning oss för cheers. Fast innan vi går ska vi äta "doppa grönsaker i dipp".
Nu är det lov också!! Känner att jag behöver det. Skriver mer intressanta saker i morgon, ska vara social med fia nu! :)   bye!!

Yey!

Idag tar jag steget och börjar blogga! Tycker egentligen att det är ganska ointressant att läsa vad okända folk har gjort under sina dagar, men eftersom alla skaffar de så får jag väl hänga med i svängarna så att jag inte hamnar efter. men jag ska försöka se till att min blogg blir rolig att läsa!
Gick upp vid 10:00. Gjorde i ordning mig, duscha, åt och tog på mig kläder och gick till bussen. Sen kom jag till skolan och fick reda på att jag inte skulle ha ensamble såååå..... gick till skolan alldeles i onödan. Kunde sovit längre :/ Men sen vid 18:00 hade vi konsert! =D Spelningen gick bra! helt felfri MEN publiken!! :O Inte ens värt att snacka om.....
Vet inte om jag ska härma alla andra och typ lägga upp bilder på sånt jag har köpt och olika videoklipp där jag sitter å berättar så sött om vad jag och mina kompisar ska hitta på.. hm.. ska fundera på saken. Kanske är lättare att "lära känna mig" så men..
Ses i morgon förmodligen!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0