Konsert snart

japp, är i skolan.. ska repa snart. Vi har genrep idag, i morgon och på fredag är det konsert. Blir det fint vädet på fredag ska vi spela på skolans tag på torget å köra alla beatles! :D hejdå ^

Dagen är nu slut

JAG ÄR HUNGRIG! anyway..
Idag vaknade jag upp vid 9 :O gick upp å åt ett ägg, sedan satte jag mig å spelade yoshis island and then I died :)
KIDDING!! okej jag är astrött! jag har varit i gbg idag också med Linda, å sen har jag typ inte gjort så jätte mkt, kom hem för typ en timma sedan. Jag orkar inte skriva mer idag, ska se till att få det ordentligt uppdaterat i morgon :)
pusssss

cp xD

Är det någon som ser min ironi? xD

kvällens mys


yäy


yää

yääy =D

tråkigt..

Ligger å väntar på att Sandro ska vakna. Han ska upp å åka till skolan för de har avslutning idag. Å jag kan inte direkt gå upp å göra saker heller för då väcker jag honom. Så jag ligger här och väntar tills han vaknar. Ni kan ju ta en titt på min ödel så länge! =D


Annonser från BloggPartner

sommar hela dagen

orka student..
Idag har jag varit ute i solen hela dagen med Sandro och Noshin. hej då

läggdax

så jävla sleten dag.. godnatt.

cpmensvärk!

helvete,så slutar den perfekta dagen med mensvärk.. :( döda mig!

förutom värk har dagen varit lysande!
seriöst..

stoppa mig! jag är galen!!

jag är så HEEEEeet, så heeeeT!




gårdagens mumma!! *dräggel!*
hemmagjord glass och jordgubbar!! =D

Stekis

har varit så duktig idag!!:D
dagen böjade med frukost såklart, sen gick jag och noshin ut och joggade! å nu har vi legat å hämtat andan i solen i nästan en timma. bruna å fina!! fast.. de är inte kul att sola med noshin för hon blir så jävla neger när hon solar xD anyway.. jga blev lite brun i alla fall :P Nu ska vi bara dusha åvänta på sandro, så ska vi ner till stan å slappa någonstans. Dagen har varit awesome så här långt! :)

Dagens start.

Ställde klockan på halv 10 för att jag tänkte gå på ljud a idag. Men.. så upptäcker jag att Noshin ligger kvar i sängen, fast att hon skulle vara i skolan redan vid halv 9, så jag fall för samma grupptryck som hon, jag la mig igen för att jag såg att hon låg å sov så jävla gött xD erkänn Noshin!!
Aja, god morgon i alla fall!

så är det bara..

Jag är helt enkelt.... bäst. Nu ska jag sova, som prinsessan själv ;)
Annonser från BloggPartner

RSS 2.0