slö dag..

ååh, hatar slöa dagar.. Man blir så.... slö xD
Ska hoppa i duschen nu och hoppa lika fort ut. Jag måste söka efter lite jobb nu eftersom studenten närmar sig.. får la vara förbered. åh!! jag orkar inte skolan mera!!! är så jäkla trött på att alltid tänka på skolan.
jag tar mig upp ur sängen varje dag vid 6 å är alltid hemma halv 5. sen när man kommer hem kan man ändå så inte släppa skolan eftersom en massa arbeten ska skrivas klart.
Får la skylla mig själv som bytte skola en termin å har därför massa efter mig. fan asså :/ Nä, nu ska jag inte klaga mer.. Jag får bita ihop å tänka att ja gör faktiskt detta för min skull. Det är ju knappast för någon annan iaf.. Jag är lika tvungen som alla andra. Ha MINST en högskoleutbildning för att få ett jobb idag. Så just nu är jag väl en slav som jobbar upp mig.. Längtar till den dagen då det är jag som ser ner på slavarna. Då vet jag att det var värt allt jobb jag gör idag. TÄNK!

Nej, jag bara skojade ;)

Jag behåller denna också! Gud!! jag är så klyven.. Men nu ska har jag iaf både nattstad och blogg.se.
Jag ska uppdatera er om vad som har hänt i min vardag i morgon för nu är jag alldeles för trött för att berätta. Men jag kan säga det kortfattat: Jag ska flytta till en tvåa. Jag tar studenten i april och jag är grym på att tillverka smycken! Hörs!
Armbandet Honey är populärt!

Nu lägger jag ner!

Jag har skaffat nattstad ist! besök mig där :)

Nu har jag varit duktig!

Nu har jag pluggat sen halv 7. Blev just klar! Känner mig riktigt nöjd. Nu är det bara 7 till arbeten som ska vara klara innan lovet är slut, vilket innebär att jag måste göra typ 2 arbeten om dagen tills skolan börjar igen :/ Mindre roligt... Aja, jag får skylla mig själv att jag inte gjortde detta tidigt på lovet istället.
Jag ska sätta mig nu och kolla om jag kan få igång min andra blogg :P Jag är inte så jätteduktig på kodning och sånt så jag ska kolla med två kompisar om de har lust att hjälpa mig idag, annars får jag sitta å klura lite själv kanske!
Btw, så har jag skaffat glasögon :O Fast det är bara något jag behöver när jag sitter vid datorn, tvn eller om jag läser. Jag kan säga att det är stor skillnad. Ingen huvudvärk iaf (y)
Jag ska lägga upp lite roligare saker senare! puss på er!

Hej!

Okej.. jag ska försöka att bli bättre på att uppdatera från och med idag i och med att jag kommer ha en till blogg som handlar endast om mina smycken.
Japp, och gott nytt år på er alla. Jag hoppas att ni alla hade en bra ny år och att 2011 blir ett roligt år, som alla andra!
Jag ska skriva lite mer senare. Just nu ska jag bara få igång min andra blogg! hej så länge!

RSS 2.0