god natt

juääär inne från mobilen för första gången :p collt.. jag orkar inte skriva speciellt mkt. men jag kan lägga upp bilder från igår i morgon ;) god natt mina trogna läsare :) 

klart!

Hoppas han blir glad!


Men ni är väldigt dåliga på att kolla in mina smycken :P kolla på mina kategorier och klicka på smycken :)

Nu slutade det snöa!

och jag har bestämt mig för att göra en hemligt recept på en typ av kladdkaka(chokladkaka). Brb ;)


mera snö

okej.. de är runt 20-30cm snö på marken nu. och när jag vaknar ser jag massa feta snöflingor falla ner. DAMN! jag vill inte ha mer snö :P det är lagom nu. Måste vädret överdriva så!
Hur som helst så låg jag i feber igår och hela natten och just nu mår jag väldigt bra! men känner att jag kommer få tillbaka febern under dagen. Hoppas inte :(
Hade tänkt att baka något gott som sandro kan vakna till och känna doften av. Men vet inte riktigt om han förtjänar de asså :P jag bakar för min egen skull då.  Å ÄTER UPP ALLT INNAN SANDRO HINNER VAKNA KANSKE?! :O ni får se sen om jag bakade! :)

HAAAHA!


btw så!

blev de ett par nya skor igår!

jag vet inte om jag ska lägga ner

Eller vad tycker ni?
Jag håller mig inte speciellt uppdaterad längre. Men de kan bero på mitt sega internet hemma. jag skriver typ bara här när jag är hon min pojkvän, bara för han har assnabbt internet. Men jag får faktiskt nytt idag om jag har hur! Eller på måndag.
Jag vaknade för en liten stund sen av Nelvin som ville ut å kissa. Och nu känns de dumt att lägga sig igen men ska kanske göra de bara för att jag ska vara uppe sent idag. så får se vad jag orkar.
Alexandra och hennes kompis alexandra ;P, ska komma hem till mig ikväll. Och det innebär sen kväll :P är jätte trött egentligen och ska antagligen upp och jobba tidigt i morgon. Men gaaah orkar inte!! :( Kan jag inte bara få en liten paus!? SNÄLLA! cpsamhälle som tvingar mig göra massa saker som jag inte vill men som jag måste göra för att komma någon vart i livet. gud vad irriterande!
Nä nu ska jag väl sätta igång med en real frukost och en kort promenix med hunden, sen blir de att studera hela morgonen, sen hem å städa och fixa i ordning för mina gäster. Skrier kanske mer sen!

jag måste bara säga

att jag älskar min nya telefon! Har haft den i ca två veckor nu och jag kan inte påstå att de är något jag är missnöjd med än. Den är helt perfekt! (= klicka här för att se skönheten
Annonser från BloggPartner

Jag dör xD

åååh, när man tänker så mkt som jag gör så inser man efter ett tag att allt har ingen mening. Jag tror jag har kommit till den punkt att jag ser allt som meningslöst. Och de tar jag inte negativt. de tar jag som ett stoooort kliv in i min framtid. Alltså.. de är fortfarande lite svårt att inse de bara.
Eftersom jag har blivit uppfostrad och skapad för att inte göra någonting, enligt mina föräldrar. Jag ska bara göra precis samma sak som dom, skaffa mig ett värdelöst jobb och föra vidare mina gener. Gud vad tråkigt!! Även om jag var världens rikaste människa så skulle jag ha sagt samma sak. Njutning finns i alla klasser så jag är inte beröende av något. Men ändå.. tänk. Ni föds med ett syfte: era föräldrar ville ha dig och bestämmer att göra dig till en fin blanding mellan både mamman och pappan. Sen då? De skapade ju inte dig för din skull om man ska säga så. De var av egoistiska skäl. Så reda från början var du inte något speciellt, bara för dom, men ingen annan. Ska man inte skapa något för världens skulle eller för individens skull. Inte för att tecka alla jävla mammabehov, de blir helt fel då. Så som samhället ser ut idag så behövs inga mammakänslor. Varför finns de kvar i generna liksom?
Vi föds för att tjäna samhället och jobba 70% av våran tid då vi är vakna. Det är helt sjukt! Jobba för vad? Jo, för att kunna lägga ännu mera pengar hos storföretagen xD typ ica, klädersbutiker och onödiga saker som media har tryckt i dig är nödvändigt som t.ex smink, högklackar, hårförlängning, bröstimplantat osv..
ALLA tom JAG är levande zombies som går på detta spel vi lever i. ååh, DE GÖR MIG SÅ ARG! xD å de allra jobbigaste är.. att de är få som har insett detta. Och lilla jag kan inte göra något åt de inom min livstid. så.. jag får helt enkelt flyta med antar jag.. å se på när mänskligheten våldtags..
någon som har något klagomål, lägg de i skräpkorgen för jag är inte intresserad :P

skooooltrött

vem är inte skoltrött när de är plask ute, mulet väder och mörka eftermiddagar. Va helt inställd på att plugga direkt efter frukost. Men så fort jag ser den tråkiga utsidan så blir jag lat å orkar inte. Så jag får se om jag orkar pluggai efrermiddag och inte kunna se ut. Kanske bättre då.
Cissi kommer hem till mig senare å ska klippa mig å linnea. Kan visa resultatet senare. Ni kanske inte kommer se någon skillnad för jag ska bara toppa mig :P Kaaaanske klippa lugg. får fråga cissi om hon tror att de skulle passa mig :)

=)

jag och linnea lyxade till de lite härom dagen;)

mitt internet har cpat

jag HATAR mitt internet. Jag ka beställa ett annat ikväll. Men måste ha lite hjälp med de så att jag inte blir lurad :P
Jag ska uppdatera vad som har hänt de senaste dagarna! (=
För de första så har jag fått en inneboende, Linnea Hahne! <3
Och snön har kommit!
nelvin har blivit könsmogen :P
och idag ska jag ta de lugnt å bara äta fet mat å lata mig. inget plugg eller nått! känns rätt avslappnande och stressigt på samma gång :P

Daggecko!

Funderar starkt på att spara ihop pengar till en sånhär!
Har haft reptiler innan, men aldrig en gecko. Så de kan bli intressant!


Halloweenfest

Inatt såg jag ut såhär
och jag befann mig i henån
vårat entertainment!

uppe med tuppen!

Nu ska jag käka frukost och börja med smyckeriet igen! gaah, de börjar klia i fingrarna om jag inte smyckar på länge :P De är så skönt på nått sätt. Har släppt gitarren litegrann för att jag har insett att de är något alla vill hålla på mig, å de vill inte jag. Eller så har jag bara någon period nu som musik är tråkigt kanske..
Senare idag ska jag åka till min mamma å äta halloween middag. De är ett hus vis vattnet med egen trädgård å de tycker nog nelvin om!! :D jag skriver antagligen mer sen om min dag.

Blogvertiser

frukosten

Annonser från BloggPartner

javet!

Rasen finns att köpa eller binda foderavtal. Kontakta mig isf på min mejl eller lägg en kommentar!
min mejl: [email protected]

döö

där fick ni!

jobbet avklarat!

NU HAR JAG LOV!
ikväll sover jonna hos mig så jag har inte tid att skriva mkt mer idag, men kolla gärna igenom bloggen och speciellt på mina smycken. Allt är inte sålt och mer smycken kommer upp i morgon!

kvällsmys!

med cissi å marie <3

RSS 2.0